Joukkoliikenteellä Leijonien kultajuhliin 21.2. illalla - matkustamiseen keskustassa kannattaa varata tavallista enemmän aikaa

Leijonien kultajuhlat järjestetään Töölössä Helsingin Olympiastadionilla ma 21.2. kello 19 alkaen. Joukkoliikenne on ykkösvaihtoehto kultajuhliinkin menijälle. Stadionille pääset julkisilla kulkuvälineillä helposti useasta suunnasta, esimerkiksi Pasilan asemalta ja päärautatieaseman vierestä Elielinaukiolta. Lisäämme osaan Helsingistä kello 21 jälkeen lähtevistä lähijunista myös ylimääräisiä vaunuja.

Leijonien kultajuhlat järjestetään Töölössä Helsingin Olympiastadionilla maanantaina 21.2. kello 19 alkaen. Joukkoliikenne on ykkösvaihtoehto kultajuhliinkin menijälle. Stadionille pääset julkisilla kulkuvälineillä helposti useasta suunnasta, esimerkiksi Pasilan asemalta ja päärautatieaseman vierestä Elielinaukiolta. Lisäämme osaan Helsingistä kello 21 jälkeen lähtevistä lähijunista myös ylimääräisiä vaunuja.

Matkoihin keskustassa kannattaa varata tavallista enemmän aikaa

Viivästykset ovat mahdollisia keskustan joukkoliikenteessä illan aikana. Maanantai-illalle on ennustettu sakeaa, liikennettä haittaavaa lumisadetta. Päivitämme tilannetietoa poikkeuksista mahdollisuuksien mukaan tälle verkkosivulle. Matkoihin Helsingin keskustassa kannattaakin varata tavanomaista enemmän aikaa.

Näin pääset Olympiastadionille

Keskustasta Olympiastadionille pääset helposti sekä raitiovaunuilla että busseilla. Olympiastadionia lähin pysäkki busseille on Töölön kisahalli (H1913 / H1915). Raitiovaunuille lähin pysäkki on Töölön halli (H0109).

Kaikki bussit Elielinaukiolta päärautatieaseman ja Postitalon välistä ajavat Töölön kisahallin pysäkin kautta. Lisäksi busseja lähtee Kampin bussiterminaalista (linjat 63, 212 ja 213). Raitiovaunuista linjat 4 ja 10 kulkevat Lasipalatsin pysäkiltä (H0101) Töölön hallin pysäkille (suuntaan Munkkiniemi tai Pikku Huopalahti). Kamppiin saapuvilta kaukobusseilta voit vaihtaa helposti sisätiloissa kerrosta ylempää lähiliikenteen terminaalista lähteviin busseihin 63, 212 ja 213 tai Narinkkatorin läpi Lasipalatsin toiselle puolelle raitiovaunuille 4 ja 10.

Junalla saapuvien kannattaa ottaa oranssi runkobussi 500 tai 510 jo Pasilasta, aseman pääovien edestä (bussilaituri 36, bussit suuntaan Munkkivuori tai Westendinasema). Olympiastadionia lähin pysäkki näille busseille on nimeltään Auroran sairaala (H2072).

Itä-Helsingistä saapuvat voivat ottaa runkobussin 500 ja 510 jo esimerkiksi Herttoniemen metroasemalta. Idästä saapuvalle vaihtoehtoja ovat myös raitiovaunut 1 ja 8, joihon vaihdetaan Sörnäisten metroasemalla Vaasanaukion laidalla (laituri 11). Olympiastadionia lähin pysäkki on tällöin Kaupunginpuutarha (H0244).

Olympiastadion sijaitsee A-lippuvyöhykkeellä. Lipun ostamiseen suosittelemme HSL-sovellusta, josta saat näppärästi myös reittiohjeet ja tiedot mahdollisista poikkeuksista. Lue lisää HSL-sovelluksesta. Asemilla on myös HSL:n lippuautomaatteja ja lippuja myyvät myös useat kaupat ja kioskit.