Metroliikenteessä kesäaikataulut 19.6. alkaen

Ma 19.6. alkaen metro kulkee kesäaikataulujen ja -vuorovälien mukaan. Päivisin, alkuillasta ja ruuhka-aikoina metrot kulkevat Tapiolan ja Itäkeskuksen välillä 4 minuutin välein ja metron haaroilla 7,5 minuutin välein. Aikaisessa aamussa ja myöhäisessä illassa metrot kulkevat Tapiolan ja Itäkeskuksen välillä 7,5 minuutin välein. Kaikki aikataulut löydät Reittioppaasta.

Otamme metroliikenteessä käyttöön kesäaikataulut maanantaina 19.6.

Kesäaikatauluissa päivisin, alkuillasta ja ruuhka-aikoina metrot kulkevat Tapiolan ja Itäkeskuksen välillä 4 minuutin välein. Radan haaroilla Vuosaareen, Mellunmäkeen ja Kivenlahteen metrot kulkevat 7,5 minuutin välein.

Aikaisessa aamussa ja myöhäisessä illassa metrot kulkevat Tapiolan ja Itäkeskuksen välillä 7,5 minuutin välein ja radan haaroilla Vuosaareen ja Mellunmäkeen 15 minuutin välein. Myös Tapiolan ja Kivenlahden välillä metro kulkee aikaisin aamulla 15 minuutin välein, mutta myöhäisillasta kuitenkin 10 minuutin välein, koska iltaisin Vuosaaresta lähtevien ja Vuosaareen ajavien metrojen lisäksi myös osa Mellunmäen metroista jatkaa Kivenlahteen asti.

Kesäaikataulut ovat voimassa 13.8. asti.

Kaikki uudet metron aikataulut löydät Reittioppaasta.